Kandidaten matchen

Match cv’s met vacatures

Textkernel kan een profiel (uit uw CV database, vacaturebank of social media) direct matchen op zowel uw eigen vacatures als alle online vacatures in Nederland, Duitsland en Frankrijk via ons product Jobfeed.

Textkernel gebruikt de tekst van het cv of profiel van de kandidaat en vormt hiermee automatisch een zoekopdracht. De zoekopdracht kan worden uitgevoerd op uw vacatures en met Jobfeed ook op alle online vacatures in Nederland, Duitsland en/of Frankrijk.

Jobfeed verzamelt en structureert alle online vacatures en maakt deze doorzoekbaar. Met de toevoeging van Jobfeed aan Match! kunt u een profiel matchen met alle online vacatures in de markt, zodat u snel die relevante baan kunt vinden voor uw kandidaat, cliënt of werknemer.

Use case: toon werkzoekenden passende vacature

Met Textkernel’s technologie kunt u werkzoekenden of sollicitanten gemakkelijk een overzicht bieden van uw vacatures die matchen op zijn of haar cv. Wanneer u de semantische zoektechnologie integreert in uw vacaturebank, carriëresite of website, kunt u werkzoekenden de mogelijkheid bieden om met de gebruiksvriendelijke user interface van Textkernel eenvoudig door uw vacatures te zoeken.

Use case: help je klant of werknemer aan een baan

Wanneer een werknemer overtollig wordt, of u een nieuwe cliënt krijgt voor mobiliteit, reïntegratie of outplacement, kunt u met Match! direct op zoek gaan naar geschikte werk. Met Jobfeed krijgt u toegang tot alle online vacatures in Nederland, Duitsland en Frankrijk die u gemakkelijk en nauwkeurig kunt doorzoeken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo.